Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla

Στην All Web Keys, ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων με Joomla, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Το Joomla είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο CMS (Content Management System) που επιτρέπει τη δημιουργία δυναμικών και φιλικών προς το χρήστη ιστοσελίδων. Η εξειδίκευση και η εμπειρία μας εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, από την ανάλυση των αναγκών σας μέχρι τη συνεχή υποστήριξη και συντήρηση.

ΔΩΡΕΑΝ

με κάθε δημιουργία ιστοσελίδας:
 • Ένα έτος Hosting
 • Ένα έτος υποστήριξη και εξασφάλιση σωστής λειτουργίας
 • Domain name με κατάληξη .gr
 • Google Business Profile
 • Google Analytics
 • Google Search Console

Κατασκευή ιστοσελίδων με Joomla, γιατί;

Το Joomla είναι ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που διατίθενται σήμερα. Προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων:

 

 • Ευκολία στη Χρήση: Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή επιτρέπει τη διαχείριση του περιεχομένου σας χωρίς τεχνικές γνώσεις.
 • Επεκτασιμότητα: Χιλιάδες επεκτάσεις είναι διαθέσιμες, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε εύκολα νέες λειτουργίες.
 • Ασφάλεια: Τακτικές ενημερώσεις και ισχυρά εργαλεία ασφαλείας διασφαλίζουν την προστασία της ιστοσελίδας σας.
 • SEO-Φιλικό: Ενσωματωμένα εργαλεία βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης βοηθούν την ιστοσελίδα σας να ανέβει στις κατατάξεις.
Κατασκευή Ιστοσελίδων

Υπηρεσία Κατασκευής Ιστοσελίδας με Joomla:

Στην All Web Keys, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την κατασκευή της ιδανικής ιστοσελίδας με Joomla:

 

 • Ανάλυση Απαιτήσεων και Στρατηγική
  Κατανοούμε τις ανάγκες σας και αναπτύσσουμε μια στρατηγική που ευθυγραμμίζεται με τους στόχους σας.

 • Σχεδιασμός UX/UI
  Δημιουργούμε μοναδικά, φιλικά προς τον χρήστη σχέδια που εντυπωσιάζουν και βελτιστοποιούν την εμπειρία των επισκεπτών σας.

 • Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
  Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και πρότυπα Joomla για να κατασκευάσουμε μια ισχυρή και αποδοτική ιστοσελίδα.

 • Βελτιστοποίηση SEO
  Εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές SEO για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι ορατή στις μηχανές αναζήτησης.

 • Εκπαίδευση και Υποστήριξη
  Παρέχουμε εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη για να μπορείτε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας με αυτοπεποίθηση μέσω του Joomla Administration.

  Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  Τι είναι το Joomla;

  Το Joomla είναι ένα δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και τη διαχείριση ιστοσελίδων. Προσφέρει ευελιξία, επεκτασιμότητα και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορες ανάγκες, από απλές ιστοσελίδες μέχρι σύνθετες πλατφόρμες eCommerce.

  Γιατί να επιλέξω το Joomla για την ιστοσελίδα μου;

  Το Joomla είναι γνωστό για την ευκολία χρήσης του, τις πολλές διαθέσιμες επεκτάσεις, την ισχυρή κοινότητα υποστήριξης και τις δυνατότητες SEO. Είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και παρέχει τις δυνατότητες να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.

  Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας με Joomla;

  Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας με Joomla εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις του έργου. Μια απλή ιστοσελίδα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 2-4 εβδομάδες, ενώ πιο σύνθετες ιστοσελίδες ή eCommerce πλατφόρμες μπορεί να χρειαστούν 6-12 εβδομάδες.

  Μπορώ να ενημερώνω την ιστοσελίδα μου μόνος μου;

  Ναι, το Joomla προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή διαχείρισης που σας επιτρέπει να ενημερώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας εύκολα, χωρίς να χρειάζεστε τεχνικές γνώσεις. Παρέχουμε εκπαίδευση και υποστήριξη για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας με αυτοπεποίθηση.

  Τι είδους υποστήριξη προσφέρετε μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας;

  Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας παραμένει ενημερωμένη και ασφαλής. Αυτό περιλαμβάνει τακτικές ενημερώσεις του Joomla, των επεκτάσεων, ασφαλείς αντίγραφα ασφαλείας και τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

  Είναι το Joomla κατάλληλο για SEO;

  Ναι, το Joomla έχει ενσωματωμένες δυνατότητες SEO και προσφέρει πολλές επεκτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες SEO για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα έχει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

  Μπορείτε να ενσωματώσετε eCommerce λειτουργίες στην ιστοσελίδα Joomla μου;

  Ναι, μπορούμε να ενσωματώσουμε eCommerce λειτουργίες στην ιστοσελίδα σας με Joomla χρησιμοποιώντας ισχυρές επεκτάσεις όπως το VirtueMart ή το HikaShop. Αυτές οι επεκτάσεις προσφέρουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για τη διαχείριση προϊόντων, παραγγελιών και πληρωμών.

  Πώς διασφαλίζετε την ασφάλεια της ιστοσελίδας μου;

  Εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι προστατευμένη από απειλές. Αυτό περιλαμβάνει τακτικές ενημερώσεις του Joomla και των επεκτάσεων, χρήση ασφαλών πρωτοκόλλων (SSL), και εγκατάσταση ισχυρών εργαλείων ασφαλείας. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες παρακολούθησης και αντίγραφα ασφαλείας για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας.

  Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή θέλετε να ξεκινήσετε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με Joomla, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την All Web Keys. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να πετύχει στο διαδίκτυο!