Διαφήμιση Google Ads

Διαφήμιση Google Ads, είμαστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές, εξασφαλίζοντας την απόλυτη επιτυχία της διαφημιστικής σας καμπάνιας. Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση που αναζητά να αυξήσει την τοπική της αναγνωρισιμότητα είτε μια μεγάλη εταιρεία που στοχεύει σε διεθνείς αγορές, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΩΡΕΑΝ

με κάθε δημιουργία ιστοσελίδας:
 • Ένα έτος Hosting
 • Ένα έτος υποστήριξη και εξασφάλιση σωστής λειτουργίας
 • Domain name με κατάληξη .gr
 • Google Business Profile
 • Google Analytics
 • Google Search Console

Διαφημίση Google Ads

Στην All Web Keys προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας:

 

 • Εξειδικευση: Έχουμε χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία και διαχείριση αποδοτικών καμπανιών Google Ads. Είμαστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές, εξασφαλίζοντας την απόλυτη επιτυχία της διαφημιστικής σας καμπάνιας.
 • Προσαρμοσμένες Στρατηγικές: Η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Εργαζόμαστε στενά με εσάς για να αναπτύξουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και στόχους της επιχείρησής σας.
 • Διαφάνεια & Αναφορές: Παρέχουμε τακτικές αναφορές με λεπτομερή ανάλυση των αποτελεσμάτων της καμπάνιας σας, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την απόδοση και να κάνετε ενημερωμένες αποφάσεις.
 • Βελτιστοποίηση Απόδοσης: Παρακολουθούμε συνεχώς τις καμπάνιες σας και κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της επένδυσής σας (ROI). Στόχος μας είναι να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το διαθέσιμο προϋπολογισμό σας.
Διαφήμιση Google Ads

Υπηρεσία Google Ads

 • Δημιουργία Καμπάνιας: Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων καμπανιών Google Ads, από την έρευνα λέξεων-κλειδιών μέχρι τη δημιουργία ελκυστικών διαφημιστικών κειμένων και οπτικών.

 • Διαχείριση Καμπάνιας: Παρακολουθούμε και διαχειριζόμαστε τις καμπάνιες σας σε καθημερινή βάση για να εξασφαλίσουμε την αποδοτικότητα και την ανταγωνιστικότητα τους.

 • Αναλυτική Αναφορά: Παρέχουμε αναλυτικές αναφορές με πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των διαφημίσεων σας, όπως τα κλικ, οι εμφανίσεις, οι μετατροπές και άλλα.

 • Βελτιστοποίηση Μετατροπών: Χρησιμοποιούμε προηγμένα εργαλεία και τεχνικές για να βελτιώσουμε το ποσοστό μετατροπών και να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τα έσοδα της επιχείρησής σας.

All Web Keys
Το Κλειδί της Επιτυχίας σας στο Διαδίκτυο!

Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί μέσω των υπηρεσιών Google Ads της All Web Keys. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση και ας ξεκινήσουμε το ταξίδι προς την επιτυχία!

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Τι είναι η διαφήμιση Google Ads;

Η διαφήμιση Google Ads είναι μια online διαφημιστική πλατφόρμα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εμφανίζουν διαφημίσεις τους στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, σε συνεργαζόμενους ιστότοπους και σε άλλες ιδιότητες της Google. Στοχεύοντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, οι διαφημίσεις σας μπορούν να προσεγγίσουν το σωστό κοινό τη σωστή στιγμή.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία διαφήμισης Google Ads στην All Web Keys;

Αρχικά, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε έρευνα λέξεων-κλειδιών και σχεδιάζουμε μια στρατηγική διαφήμισης. Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε τις καμπάνιες σας, παρακολουθώντας συνεχώς την απόδοσή τους και κάνοντας απαραίτητες προσαρμογές για να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση μέσω Google Ads;

Το κόστος των διαφημίσεων Google Ads μπορεί να ποικίλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως ο ανταγωνισμός για τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε και το ημερήσιο προϋπολογισμό σας. Στην All Web Keys, διαμορφώνουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό σας και σας βοηθά να επιτύχετε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης (ROI).

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δω αποτελέσματα από τις διαφημίσεις Google Ads;

Τα αποτελέσματα από τις διαφημίσεις Google Ads μπορεί να φανούν πολύ γρήγορα, συνήθως μέσα σε λίγες ημέρες από την έναρξη της καμπάνιας. Ωστόσο, η βέλτιστη απόδοση απαιτεί συνεχή παρακολούθηση και προσαρμογές. Η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς για να βελτιώνει την απόδοση των καμπανιών σας, εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ την απόδοση της καμπάνιας μου;

Παρέχουμε τακτικές αναφορές που περιλαμβάνουν λεπτομερή ανάλυση των αποτελεσμάτων της καμπάνιας σας. Μέσω αυτών των αναφορών, μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως τα κλικ, οι εμφανίσεις, οι μετατροπές και άλλα σημαντικά δεδομένα. Επίσης, προσφέρουμε συμβουλές και προτάσεις για περαιτέρω βελτιώσεις.

Τι είδους επιχειρήσεις μπορούν να ωφεληθούν από το Google Ads;

Το Google Ads είναι ιδανικό για κάθε είδους επιχείρηση, από μικρές τοπικές επιχειρήσεις έως μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Ανάλογα με τους στόχους σας, μπορούμε να διαμορφώσουμε μια στρατηγική που να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να προσεγγίζει το κατάλληλο κοινό.

Μπορώ να στοχεύσω συγκεκριμένο κοινό με τις διαφημίσεις μου;

Ναι, με το Google Ads μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένα κοινά βασισμένα σε διάφορα κριτήρια όπως γεωγραφική τοποθεσία, δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα και συμπεριφορά στο διαδίκτυο. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις σας φτάνουν στους κατάλληλους ανθρώπους τη σωστή στιγμή.

Τι είναι το Google Ads remarketing;

Το remarketing είναι μια στρατηγική που σας επιτρέπει να προβάλλετε διαφημίσεις σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφθεί τον ιστότοπό σας ή έχουν αλληλεπιδράσει με τις εφαρμογές σας. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να υπενθυμίσετε στους χρήστες την επιχείρησή σας και να τους ενθαρρύνετε να επιστρέψουν και να ολοκληρώσουν μια αγορά ή άλλη επιθυμητή ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ξεκινήσετε την καμπάνια σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την All Web Keys. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να πετύχει στο διαδίκτυο!