Φωτογράφιση με Drone Ηράκλειο

Φωτογράφιση με Drone σε Ηράκλειο και Κρήτη, υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Επαγγελματική φωτογράφιση και VIDEO Ξενοδοχείων, Καταλύματα Airbnb, Επιχειρήσεων, Καταστημάτων, Real Estate.

Drone Φωτογραφία και Video

Οι εικόνες και τα video από ψηλά προσφέρουν μια μοναδική οπτική προοπτική, επιτρέποντάς σας να παρουσιάσετε το χώρο σας με έναν τρόπο που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας. Από τα εκπληκτικά τοπία μέχρι τις λεπτομέρειες της αρχιτεκτονικής, τα drone μας καταγράφουν κάθε γωνιά με απόλυτη ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Οι εξειδικευμένοι μας φωτογράφοι και πιλότοι drone είναι έμπειροι στη δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων που θα αναδείξουν το ξενοδοχείο, κατάλυμα, επαγγελματικό χώρο, real estate, ή οποιοδήποτε συγκρότημα θέλετε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το στυλ του, μπορούμε να προσαρμόσουμε την υπηρεσία μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον, προσφέρουμε ευελιξία στο πρόγραμμα φωτογράφισης, προσαρμόζοντάς το σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Είτε χρειάζεστε φωτογραφίες ή video για την ιστοσελίδα σας, τα κοινωνικά δίκτυα, είτε για διαφημιστικό υλικό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.

Η αεροφωτογράφιση με Drone μπορεί να λάβει χώρα στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη.

allwebkeys drone φωτογράφιση

Υπηρεσίες Drone:

  • Εντυπωσιακές λήψεις
  • Υψηλό αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα
  • Επεξεργασία των Video και Φωτογραφιών
  • Video και Φωτογραφίες έτοιμα για χρήση στα Social Media
  • Άδεια χειριστή ΣμηΕΑ Α1/Α3 και A2.
  • Πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανόνες της ΥΠΑ για ΣμηΕΑ

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για Drone Φωτογράφιση.

Τι είναι η φωτογράφιση με drone;

Η αεροφωτογράφιση με drone είναι η διαδικασία λήψης φωτογραφιών και βίντεο από ψηλά χρησιμοποιώντας ένα ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) ή στα Αγγλικά UAV (Unmanned Aerial Vehicle) ή αλλιώς γνωστό ως drone.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της βιντεοσκόπησης drone;

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων από μοναδικές οπτικές γωνίες, τη δυνατότητα απεικόνισης μεγάλων περιοχών και τον εντοπισμό λεπτομερειών που δεν είναι εφικτό με άλλα μέσα.

Ποιοι τύποι καταλυμάτων είναι κατάλληλοι για αεροφωτογράφηση και video με drone;

Η φωτογράφιση με drone είναι κατάλληλη για ξενοδοχεία, καταλύματα AirBnB, βίλλες, εξοχικά σπίτια αλλα και σε επιχειρήσεις  που επιθυμούν να αναδείξουν τις εγκαταστάσεις, το περιβάλλον και την τοποθεσία τους με εντυπωσιακές Εναέριες Φωτογραφίες και Video.

Ένα πιό ευρύ φάσμα εφαρμογής αεροφωτογράφισης με Drone είναι σε: Εργοστάσια, Εγκαταστάσεις, Εμπορικά Κέντρα,   Επαγγελματικά Κτίρια ,  Ξενοδοχεία,   Resorts,  Bars,   Clubs,   Σκάφη Αναψυχής,   Καταστήματα,   Νοσοσκομεία,   Ιατρικά Κέντρα,   Αθλητικές Εγκαταστάσεις,   Χώροι Εκδηλώσεων,   Εργοτάξια,   Κατασκευές, Βιομηχανίες, Θαλάσσια Sports, Μαρίνες   κλπ.

Πώς μπορεί η αεροβιντεοσκόπηση με drone να ωφελήσει την επιχείρησή μου;

Η φωτογράφιση με drone μπορεί να βελτιώσει την παρουσίαση του συγκροτήματός σας στο διαδίκτυο και τις διαφημιστικές σας καμπάνιες, να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εικόνα.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία φωτογράφισης με drone;

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει την πτήση του drone, τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, την επεξεργασία του υλικού και την παράδοση του τελικού αποτελέσματος σε ψηφιακή μορφή.

Πώς μπορώ να κλείσω μια φωτογράφιση με drone για το κατάλυμά μου;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email για να κλείσετε μια δωρεάν συνάντηση και να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις ασφαλείας για τη χρήση drone σε φωτογραφήσεις;

Η ομάδα μας συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς ασφαλείας και τους νόμους περί χρήσης ΣμηΕΑ (drone) της ΥΠΑ (Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας). Προτού ξεκινήσει μια φωτογράφιση, διασφαλίζουμε ότι ο τόπος είναι ασφαλής και ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία φωτογράφισης με drone;

Το κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του συγκροτήματος, της διάρκειας της φωτογράφισης και των ειδικών απαιτήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε ένα προσαρμοσμένο προσφορά βασισμένη στις ανάγκες σας.

Όλα τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που εμφανίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στην ALL WEB KEYS και προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση, αναπαραγωγή ή διανομή αυτών των φωτογραφιών χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ALL WEB KEYS.