Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop για αύξηση πωλήσεων, ανεβάστε το κατάστημά σας στον παγκόσμιο ιστό, και διαθέσετε τα προϊόντα σας 24/7. Η ομάδα μας εξειδικεύεται στη δημιουργία ισχυρών, λειτουργικών και αισθητικά άρτιων ηλεκτρονικών καταστημάτων που προσελκύουν πελάτες και ενισχύουν τις πωλήσεις σας. Δημιουργούμε σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα που προωθούν την ανάπτυξη των πωλήσεών σας και ενισχύουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

ΔΩΡΕΑΝ
με κάθε δημιουργία ιστοσελίδας:

 • Ένα έτος Hosting
 • Ένα έτος υποστήριξη και εξασφάλιση σωστής λειτουργίας
 • Domain name με κατάληξη .gr
 • Google Business Profile
 • Google Analytics
 • Google Search Console

Κατασκευή eshop

Με την All Web Keys, έχετε πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για την κατασκευή του eShop σας:

 

 • Custom Eshop Design: Δημιουργούμε μοναδικά σχέδια που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα της επιχείρησής σας και εναρμονίζονται με το brand σας.
 • Responsive Design: Διασφαλίζουμε ότι το eshop σας είναι πλήρως λειτουργικό σε όλες τις συσκευές, επιτραπέζιους υπολογιστές, tablets και smartphones.
 • SEO Optimization: Ενσωματώνουμε βέλτιστες πρακτικές SEO από την αρχή της κατασκευής, για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης δηλαδή περισσότερους επισκέπτες.
 • Ασφάλεια: Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και πρόσθετα ασφάλειας για να προστατεύσουμε τα δεδομένα των πελατών σας και τις συναλλαγές σας.
 • Payment Gateway Integration: Ενσωματώνουμε ασφαλείς και αξιόπιστες πύλες πληρωμών για να διευκολύνουμε τις συναλλαγές σας.
 • Διαχείριση Προϊόντων: Προσφέρουμε εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης προϊόντων που σας επιτρέπουν να ενημερώνετε και να παρακολουθείτε τα προϊόντα σας εύκολα.
 • Content Management Systems (CMS): Χρησιμοποιούμε πλατφόρμες όπως το WooCommerce για WordPress που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε το eshop σας εύκολα και αποτελεσματικά.
Κατασκευή eshop

Γιατί να Επιλέξετε την All Web Keys;

 • Προσαρμοσμένες Λύσεις: Κατανοούμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και δημιουργούμε ένα e-Shop που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας. Σχεδιασμός με υψηλή αισθητική και προσαρμογή της εμφάνισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.
 • Εμπειρία και Εξειδίκευση: Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στον τομέα του e-commerce με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων.
 • Αξιοπιστία και Ποιότητα: Δεσμευόμαστε για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, παραδίδοντας e-shop που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.
 • Υποστήριξη και Συντήρηση: Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι το eShop σας παραμένει ενημερωμένο και λειτουργικό με ΔΩΡΕΑΝ και πλήρη υποστήριξης σωστής λειτουργίας για το πρώτο έτος.

Κατασκευή eshop | Χαρακτηριστικά

Ευκολία πλοήγησης και αναζήτησης προϊόντων απο τον χρήστη

Λειτουργικότητα του eshop και ευκολία του επισκέπτη – χρήστη στην αναζήτηση των προϊόντων αλλα και σε όλα τα στάδια της αγοράς μέχρι και την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Υπάρχει ομαλή ροή στην επιλογή του προϊόντος, παρουσίαση του καλαθιού αγορών και τέλος στο check out.

Εύκολη διαχείριση του καταστήματός σας απο εσάς.

Παρέχουμε όλη την απαιτούμενη τενχογνωσία για να αναλάβετε και να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα: Προσθήκη – ενημέρωση – διαγραφή προϊόντων και κατηγοριών και διαχείριση παραγγελιών και πελατών.

Κατασκευή eshop και προώθηση στα αποτελέσματα αναζητήσεων με SEO.

Η βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing, Yandex κλπ) ή αλλιώς SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για την βιωσιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εαν δεν είστε ορατοί στα αποτελέσματα των αναζητήσεων των πελατών, απλά δεν υπάρχετε.
Εμείς έχουμε την τεχνογνωσία για να ανεβάσουμε την σελίδα σας στις πρώτες σελίδες με αποτελεσματικές και δοκιμασμένες μεθόδους.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και ασφάλεια online συναλλαγών

Η κορυφαία προτεραιότητα για ένα eshop είναι η ασφάλεια των συναλλαγών. Επειδή δεν θα είστε υπεύθυνοι μόνο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τις παραγγελίες, αλλα και για τα στοιχεία των πελατών σας, πρέπει να διασφαλίσουμε την την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα τους.
Κατασκευάζουμε το e-shop παίρνοντας όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την πλήρη ασφάλεια του ehop όπως για παράδειγμα:

 • SSL  για το domain σας
 • Ποιοτικό Hosting
 • Firewall
 • Updates
 • Backups

Πύλες πληρωμών για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εγκαθιστούμε πρόσθετα με πύλες πληρωμών για το eshop, με τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδος αλλά και με πύλες που δέχονται όλες τις κύριες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες όπως Visa, Mastercard, American Express κλπ.
Οι πύλες πληρωμής χρησιμοποιούν την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection), όπου ο χρήστης ανακατευθύνεται από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην σελίδα πληρωμής της τράπεζας ώστε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Εφόσον πραγματοποιηθεί η πληρωμή, ο πελάτης επιστρέφει στο ηλεκτρονικό κατάστημα και η παραγγελία ενημερώνεται.

Διασύνδεση e-shop με Skroutz & BestPrice

Προβάλετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και τα προϊόντα σας στο Skroutz.gr και BestPrice.gr, άμεσα, εύκολα και χωρίς προβλήματα, και αυξήσετε σημαντικά τις πωλήσεις και τα κέρδη σας. Δημιουργούμε αυτόματα το XML που περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται από το Skroutz και το BestPrice για την ομαλή προβολή των προϊόντων και του eshop.

Έκδοση, εκτύπωση και tracking voucher των παραγγελιών.

Με την εγκατάσταση προσθέτων, μπορείτε να δημιουργήσετε και να τυπώσετε εύκολα και γρήγορα vouchers για την ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ και Speedex. Σε κάθε παραγγελία έχετε την επιλογή να εκδώσετε το voucher βάσει των στοιχείων παραγγελίας, να επιλέξετε επιθυμητά βάρη και κόστη καθώς και αν επιθυμείτε επιπρόσθετες υπηρεσίες.

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Έχετε απορίες σχετικά με την υπηρεσία κατασκευής eshop; Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να κατασκευαστεί ένα eShop;

Ο χρόνος κατασκευής ενός eShop εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και τις ειδικές απαιτήσεις του έργου σας. Συνήθως, ένα απλό eShop μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3-6 εβδομάδες, ενώ πιο σύνθετα έργα μπορεί να απαιτούν 8-12 εβδομάδες. Κατά την αρχική συζήτηση, θα σας παρέχουμε μια εκτίμηση χρόνου προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Μπορώ να διαχειρίζομαι μόνος μου τα προϊόντα και τις παραγγελίες στο eShop;

Ναι, όλα τα eShop που κατασκευάζουμε βασίζονται σε εύχρηστες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου, όπως το WooCommerce, που σας επιτρέπουν να ενημερώνετε προϊόντα, να παρακολουθείτε παραγγελίες και να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εύκολα και αποτελεσματικά.

Θα είναι το eShop μου φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO);

Ναι, κατά την κατασκευή του eShop σας εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές SEO για να διασφαλίσουμε την υψηλή κατάταξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση των τίτλων, των περιγραφών, των εικόνων και τη δημιουργία φιλικών URL.

Ποιο είναι το κόστος κατασκευής ενός eShop;

Το κόστος κατασκευής ενός eShop εξαρτάται από τις λειτουργίες και τις απαιτήσεις που έχετε. Παρέχουμε εξατομικευμένες προσφορές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του έργου σας και να σας δώσουμε μια ακριβή προσφορά. Για ένα απλό eshop οι τιμές μας ξεκινούν απο 750ευρώ.

Παρέχετε υποστήριξη και συντήρηση μετά την κατασκευή του eShop;

Ναι, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι το eShop σας παραμένει ενημερωμένο, ασφαλές και λειτουργικό. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε θέμα προκύψει και να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ και πλήρη υποστήριξης σωστής λειτουργίας για το πρώτο έτος.

Αν έχετε άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το ιδανικό eShop για την επιχείρησή σας.