Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop για αύξηση πωλήσεων, ανεβάστε το κατάστημά σας στον παγκόσμιο ιστό, και διαθέσετε τα προϊόντα σας 24/7.

Κατασκευάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις eCommerce.
Δημιουργία EShop που αυξάνουν τις πωλήσεις σας μέσω προηγμένων τεχνικών ανάπτυξης και υλοποίησης, χρησιμοποιώντας τις πιό διαδεδομένες πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Υλοποιούμε το eshop με δομημένες δυνατότητες για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης, ταχύτητα φόρτωσης αλλά και ασφάλεια των λειτουργιών του καταστήματος.
Δημιουργούμε μοντέρνα και δυναμικά θέματα απο το μηδέν, ή προσαρμόζουμε οποιοδήποτε θέμα μας υποδείξετε.

Κατασκευή eshop

Γιατί να το κατασκευάσουμε εμείς?

  • Σχεδιασμός ιστοσελίδων με υψηλή αισθητική και προσαρμογή της εμφάνισης του eshop στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.
  • Σωστά δομημένη παρουσίαση των προϊόντων για την εύκολη αναζήτηση τους απο τους χρήστες.
  • Γρήγορο φόρτωμα του καταστήματος.
  • 100% responsive με τέλεια απεικόνιση σε όλες τις συσκεύες, κινητά, tablet, laptop και επιτραπέζιους υπολογιστές.
  • Εύκολη διαχείριση απο εσάς των παραγγελιών

Κατασκευή eshop

Ευκολία πλοήγησης και αναζήτησης προϊόντων απο τον χρήστη

Λειτουργικότητα του eshop και ευκολία του επισκέπτη – χρήστη στην αναζήτηση των προϊόντων αλλα και σε όλα τα στάδια της αγοράς μέχρι και την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Υπάρχει ομαλή ροή στην επιλογή του προϊόντος, παρουσίαση του καλαθιού αγορών και τέλος στο check out.

Εύκολη διαχείριση του καταστήματός σας απο εσάς.

Παρέχουμε όλη την απαιτούμενη τενχογνωσία για να αναλάβετε και να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα: Προσθήκη – ενημέρωση – διαγραφή προϊόντων και κατηγοριών και διαχείριση παραγγελιών και πελατών.

Κατασκευή eshop και προώθηση στα αποτελέσματα αναζητήσεων με SEO.

Η βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing, Yandex κλπ) ή αλλιώς SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για την βιωσιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εαν δεν είστε ορατοί στα αποτελέσματα των αναζητήσεων των πελατών, απλά δεν υπάρχετε.
Εμείς έχουμε την τεχνογνωσία για να ανεβάσουμε την σελίδα σας στις πρώτες σελίδες με αποτελεσματικές και δοκιμασμένες μεθόδους.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και ασφάλεια online συναλλαγών

Η κορυφαία προτεραιότητα για ένα eshop είναι η ασφάλεια των συναλλαγών. Επειδή δεν θα είστε υπεύθυνοι μόνο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τις παραγγελίες, αλλα και για τα στοιχεία των πελατών σας, πρέπει να διασφαλίσουμε την την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα τους.
Κατασκευάζουμε το e-shop παίρνοντας όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την πλήρη ασφάλεια του ehop όπως για παράδειγμα:

  • SSL  για το domain σας
  • Ποιοτικό Hosting
  • Firewall
  • Updates
  • Backups

Πύλες πληρωμών για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εγκαθιστούμε πρόσθετα με πύλες πληρωμών για το eshop, με τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδος αλλά και με πύλες που δέχονται όλες τις κύριες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες όπως Visa, Mastercard, American Express κλπ.
Οι πύλες πληρωμής χρησιμοποιούν την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection), όπου ο χρήστης ανακατευθύνεται από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην σελίδα πληρωμής της τράπεζας ώστε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Εφόσον πραγματοποιηθεί η πληρωμή, ο πελάτης επιστρέφει στο ηλεκτρονικό κατάστημα και η παραγγελία ενημερώνεται.

Διασύνδεση e-shop με Skroutz & BestPrice

Προβάλετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και τα προϊόντα σας στο Skroutz.gr και BestPrice.gr, άμεσα, εύκολα και χωρίς προβλήματα, και αυξήσετε σημαντικά τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.
Δημιουργούμε αυτόματα το XML που περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται από το Skroutz και το BestPrice για την ομαλή προβολή των προϊόντων και του eshop.

Έκδοση, εκτύπωση και tracking voucher των παραγγελιών.

Με την εγκατάσταση προσθέτων, μπορείτε να δημιουργήσετε και να τυπώσετε εύκολα και γρήγορα vouchers για την ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ και Speedex.
Σε κάθε παραγγελία έχετε την επιλογή να εκδώσετε το voucher βάσει των στοιχείων παραγγελίας, να επιλέξετε επιθυμητά βάρη και κόστη καθώς και αν επιθυμείτε επιπρόσθετες υπηρεσίες.