Καμπάνιες Google Ads – Pay Per Click (PPC)

από | Νοέ 7, 2023 | Digital Marketing Blog

Το Google Ads είναι μια πλατφόρμα διαφημίσεων της Google που χρησιμοποιεί το μοντέλο PPC (Pay-Per-Click). Οι καμπάνιες στο Google Ads σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε διαφημίσεις που εμφανίζονται στην αναζήτηση της Google, σε ιστοσελίδες συνεργατών, σε βίντεο στο YouTube, καθώς και σε εφαρμογές κινητών.

Εδώ είναι μερικά βασικά βήματα για τη δημιουργία μιας καμπάνιας Google Ads:

 1. Κατανόηση των Στόχων: Πριν ξεκινήσετε μια καμπάνια, πρέπει να κατανοήσετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε με τις διαφημίσεις σας, είτε πρόκειται για αύξηση των πωλήσεων, αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου, ενημέρωση του κοινού κ.λπ.
 2. Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών: Κάντε έρευνα λέξεων-κλειδιών για να εντοπίσετε εκείνες που σχετίζονται με το περιεχόμενο της διαφήμισής σας και που θα χρησιμοποιήσετε για τη στοχοποίηση.
 3. Δημιουργία Καμπάνιας: Δημιουργήστε την καμπάνια σας στο Google Ads, επιλέγοντας τον τύπο καμπάνιας που θέλετε να δημιουργήσετε (π.χ., Καμπάνια Αναζήτησης, Καμπάνια Εικόνας, Καμπάνια Βίντεο).
 4. Δημιουργία Διαφημίσεων: Δημιουργήστε διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στους χρήστες. Κάθε διαφήμιση περιλαμβάνει τίτλους, κείμενο και συνδέσμους που οδηγούν στην ιστοσελίδα σας.
 5. Καθορισμός Προϋπολογισμού: Ορίστε τον προϋπολογισμό σας, που μπορεί να είναι ημερήσιος ή συνολικός, καθώς και το ποσό που είστε έτοιμοι να πληρώσετε για κάθε κλικ (CPC – Cost Per Click).
 6. Καθορισμός Καθορισμένης Περιοχής Εμφάνισης: Επιλέξτε τις περιοχές και τη γεωγραφική περιοχή όπου θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.
 7. Παρακολούθηση και Βελτιστοποίηση: Παρακολουθήστε τις επιδόσεις της καμπάνιας σας, προσαρμόστε το προϋπολογισμό και το περιεχόμενο των διαφημίσεών σας για να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας.

Με τη σωστή στρατηγική και βελτιστοποίηση, μπορείτε να επιτύχετε αποτελεσματικές και αποδοτικές καμπάνιες PPC στο Google Ads.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στην  ALL WEB KEYS δουλεύουμε καθημερινά στην προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης (SEO) με απτά παραδείματα απο τις επιχειρήσεις που έχουμε βοηθήσει να  φτάσουν στην κορυφή της Google.
Tο πρώτο βήμα για την κορυφή στην κατάταξη αναζήτησης μπορεί να είναι ένα κλικ μακριά!

DIGITAL MARKETING

 • Search Engine Optimization
 • Content Marketing
 • Google Ads
 • Social Media Marketing
 • Email Marketing
 • Google Analytics
 • Google Search Console

Παρακολουθούμε και αναλύουμε την απόδοση της καμπάνιας, διασφαλίζοντας ότι οι στρατηγικές προσαρμόζονται ώστε να μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα.